Jaká zvířata žijí v Jižní Americe - savci, obojživelníci, plazi, ptáci, hmyz a ryby

Dům stovek tisíc typů fauny a největší deštný prales na světě, Jižní Amerika je kontinentem s různými přírodními klimatickými zónami - od ledovců k poušti. Zvířecí a rostlinný svět Jižní Ameriky se skládá z obrovské řady unikátních zvířat, z nichž některé byly vyvinuty v relativní izolaci. Pouze před několika miliony let byly vytvořeny Panamské sady, které poskytují malý migrační koridor pro jih a severoamerická zvířata. Níže je uveden seznam a stručný popis jasných představitelů fauny Jižní Ameriky, seřazené podle následujících skupin: Savci, obojživelníci, plazi, ptáci, hmyz a ryby.

Viz také:

Savci

Agouti.

Aguti.

Aguti-hlodavce z tropických lesů střední a Jižní Ameriky, podobně jako velké morče. Jeho hrubá vlna je pokryta olejovou látkou, která působí jako ochranná pláštěnka. Na zadní straně těla je vlněný kryt delší. Aguti má pět prstů na přední tlapkách a tři na zadní straně. Stejně jako mnoho hlodavců, jsou elegantně chodí na prstech, a ne během nohy.

Navzdory skutečnosti, že je obtížné vidět, Aguti má opravdu ocas: je to velmi malé, podobné tmavým fazolám, přilepeným na zadní straně zvířecího těla.

Andský nebo podívaný medvěd

Andskij-Ili-Ochkovyj-Medved

Andský medvěd z Jižní Ameriky je také známý jako vpředučený medvěd, má charakteristické světelné skvrny kolem očí, které mohou vypadat jako brýle a vyniknout na pozadí černé nebo tmavě hnědé kožešiny. Tyto štítky jsou často distribuovány na živočišném prsu, což každému jednotlivci jedinečným vzhledem a pomáhají výzkumným pracovníkům snadno identifikovat tento druh.

To je jediný druh medvědů v Jižní Americe, s délkou těla 1,5-1,8 metrů a vážení 70-140 kg. Muži jsou o 30-50% více než samice.

Bitevní loď

Devět vypadající armadiole mezi květy

Bremenity mají opravdu zvláštní vzhled. Ačkoli většina druhů bitevní lodi vypadá, mají kryt na boky a žaludek (například devět viditelné brnění).

Tato zvířata mají skořápku, která se skládá z pásů. Počet pruhů závisí na typu zvířete. Ačkoli pásy jsou tvrdé, jako jsou nehty, skořápka je flexibilní, s měkčí kůží, která se rozšiřuje a zmenšuje mezi pruhy. Bremenity mají také dlouhé drápy pro kopání a hledání potravy. Jejich oblíbené jídlo jsou termity a mravenci.

Překrytí

Vydra.

Ottery jsou jediní vážní plavci v rodině Kulih. Většinu životů tráví ve vodě, tak vynikající pro tento uzpůsobený. Jejich hladké, zjednodušené tělo jsou ideální pro ponoření pod vodou a plavání. Ottery mají také dlouhé, lehce vyhlazené ocasy, které se pohybují ze strany na stranu a pomáhají jim plavit. Zadní nohy se používají jako volant pro ovládání těla ve vodě.

Obří murach.

Gigantskij-Muuroved.

Jméno je spojeno s milovanými potravinami tohoto zvířete - mravenci. Má prodlouženou tvář, která se podobá trubce. Toto unikátní zvíře Jižní Ameriky je největší z nespokojeného oddělení. Obří mravenec podobná velikost se zlatým retrívrem, ale silnými a hustými vlasy, aby jeho vzhled mohutnější.

Šedé anthole chlupy k dotyku jako slámy a zvláště dlouhé na ocase (až 40 centimetrů). Má pruh bílé, červené nebo šedé, které začíná na hrudi a rozšiřuje se do středu záda. Pod tímto proužkem je tmavý límec. Chlupatý a načechraný ocas se často používá jako deka nebo deštník. Podlouhlá hlava a nos obří murachdy jsou dobře přizpůsobené pro chytání mravenců a termitů.

horský lev

Gornyj-Lev.

Tato divoká kočka z kočkovité rodiny (Felidae) , má několik jmen: horský lev, puma, puma. Ale bez ohledu na to, jak to říkáte, to je všechny stejné zvíře, největší podčeleď malé kočky (FELINAE) . Tak proč je dno tolik jmen? Faktem je, že mají širokou škálu stanoviště, a lidé z různých zemí jim dali různá jména.

Brzy španělští vědci Severní a Jižní Amerika ho nazval Leon. (lev) a Gato monte. (Horská kočka), odkud a jméno "Horský lva" šel. "Puma" - Toto jméno šlo z Inca. Slovo "Cougar" přišel ze starého Jižního amerického slova Cuguacuarana. který byl snížen na název pumy. Všechny tyto názvy jsou považovány za správné, ale vědci mají tendenci preferovat gauč. V jižní Kalifornii se obvykle nazývají horské lvi.

Guanaco.

Guanako.

Guanako - půvabná zvířata, od rodiny velbloudů. Žijí po celé Jižní Americe v suchém, otevřeném horním terénu nebo na pláně. Guanaco je klidný, takže je lidé začali zkrotit.

Každý ví, jak Lama vypadá, ale co je guanaco? Mají štíhlé tělo, dlouhé nohy a krk a výška v kohoutku je 1,2 metru. Tato zvířata jsou kratší a méně než jejich příbuzní velbloudí. Navzdory skutečnosti, že se zdají být sofistikovaní, Guanako může vážit až 120 kg. Sexuální dimorfismus je vyjádřen, muži více než samice. Všichni jedinci mají tlustou, tlustou vlnu, která může být světle hnědá, hnědavá, nebo rezavá červená. Jejich břicho, hrudník a zády nohou jsou obvykle bílé; Hlava, uši a záhlaví - šedá. Tyto barvy pomáhají guanaco harmonizovat se svými pastvinami a opuštěnými stanovemi.

Capibara

Kapibara.

Capibara je největším hlodavcem na světě, s hmotností od 34 do 65 kg, délka těla od 1 do 1,35 metru a výšku v kohoutku asi 60 cm. Má dlouhou světle hnědou, tlustou vlnu a mírně naplněnou tlapky. To bylo původně věřil, že je to nějaký prase, ale nyní je známo, že capibars jsou hlodavci, úzce související s prasaty.

Kinku

Kinazhu.

Kinka se nachází v deštném pralese z jižní části Mexika do Brazílie. Jeho malé tlapky mají trochu referenční prsty, které končí ostrými malými drápy. Hustá, tlustá vlna působí jako vodní odpuzující plášť a pomáhá udržet suché tělo zvířete. Ocas je delší než hlava a tělo, hustě spadl a řetěz.

Vědecký název Kinkagu je Potos flavus. . Je to přibližně přeloženo jako "zlaté pití", protože má zlatou hnědou vlnu a miluje nektar. Obecné jméno Kinkagu pochází ze slova, což znamená "medový medvěd", protože toto štíhlé zvíře velmi miluje med.

Malé kočky

Koshka-ontsilla-na-suhom-brevne

Malé kočky jsou podněcky z kočičí, vyznačující se tím, že neschopnost jednotlivců řev v důsledku speciální struktury sub-bandské kosti. Mnozí z nich nebyli studován v přirozeném, divokém prostředí. To je způsobeno v noci života a vzdáleného stanoviště.

Na území Jižní Ameriky jsou zástupci rodu Jihoamerické nebo tygří kočky.

Opice

Karlikovaja-Igrunka.
Dwarf Pink.

Opice jsou nádherné, zlomyslné a někdy tajemné savci. Mají mnoho různých zařízení v závislosti na jejich stanovišti. Většina z nich je dřevo. Další druhy - mcaki, bavoony a mangabeys jsou více zemí. Všechny opice mohou používat ruce a nohy, aby se mohli pohybovat na větvích, ale některé dřevěné opice také najít použití ocasů. Ocasy, které jsou schopny upínání větve a udržet si zvíře, se nazývají houževnatý, jako velmi flexibilní a může zachytit malé předměty, například, arašídy.

Dwarf nástroj je jedním z nejmenších primátů na světě. Tělesná hmotnost je 100-150 g, délka těla k základně ocasu 11-15 cm a délka ocasu - 17-22 cm. Lze nalézt v pramenech deštivých lesů Jižní Ameriky . Ocas není houževnatý, ale pomáhá držet rovnováhu, když skákání ze stromu na stromě. Dwarf hračka může skočit na jeden metr dlouhý. Pohybují se na všech končetinách.

Šachovník

Belobrahiy oposatsum je zástupce rodiny Opossums, infrastassas stonků.

Tyto infračervené savce, známé jako sofistikované. Mladí tito zvířata se narodí podněcovanou a pak rostou v pytle matky, kde teplo a bezpečně. Ihned po narození je mládě připevněn k bradavce matky a nenechává to jít, dokud nezíská požadovanou váhu a neroste.

Většina vzorových samic má tašku, která vypadá jako kapsa a otevírá se z výše, a některé druhy mají ocas. Všechny zkratky mají dobrý slyšení a vůni. Žijí na Zemi, některé druhy stromů jsou v pořádku a jsou dovedné plavci. Jeden z typů jihoamerického kontinentu obývajícího na rozloze Jihoamerického kontinentu je whitewind (viz foto výše).

Jaguár

Jaguár.

Hladké, silné a nepolyšlené Jaguars - uctívaná zvířata po celé Jižní Americe. Fascinující vzhled a lovecké dovednosti je vydělaly prominentní místo v mytologii a legendách. Krása, síla a přizpůsobivost způsobují respektování těchto zvířat.

Jaguars jsou největší kočkou v novém světle. Jejich obrazy se nacházejí na troskách po celém poloostrově Yucatan, kde byly hlavní postavou v náboženských obřadech. Mohou přebývat jako stromy a na Zemi, lovit v odpoledních hodinách a v noci. Dnes je Jaguar stále považován za symbol moci, síle, krásy a inteligence.

Obojživelníci (obojživelníci)

Blátivé obojživelníky

Beznogie.

Bezohledné obojživelníky jsou tropické obojživelníky, které jsou podobné velkým červům nebo kluzkým hadům. Nemají žádné končetiny, a někdy je těžké určit, kde je hlava, a kde je ocas. Jejich kůže je hladká a brilantní, šedá, hnědá, černá, oranžová nebo žlutá. Některé druhy jsou malé, váhy.

Většina jednotlivců žije v tunelech v podzemí. Tvrdý, tučný, špičatý lebka pomáhá těmto obojživelníkům kopat v měkkém blátě. Kvůli jejich podzemním životním stylu mají nízkou potřebu vidět nebo slyšet. Jejich oči jsou tedy malé u některých druhů nebo skrytých pod kůží, nebo lebka, jiné druhy vypadají jako tuberkul.

Zástupci následujících rodin žijí v Jižní Americe: Rhinatrematidae, Caeciliidae, Typhlonectidae, Sifonopidae, Dermophiidae.

Drzý

Drevolaz.
Sny - Světlé a jedovaté představitelé oddělení vyučovaného v Jižní Americe

Existuje obrovská škála typů nepříznivých, z nichž každý je přizpůsoben životu ve svém jedinečném stanovišti, ať už je to chladné horské svahy, sténání pouště nebo tropické lesy. V závislosti na druhu, oni lze nalézt ve vodě, na Zemi nebo stromy a existují různé velikosti a barvy.

Drabky - rodina jedovatých žáby, ze třídy jsou zabaleny. Jsou známé pro jejich jasnou barvu, která zahrnuje následující kombinace barev: červená a černá, žlutá a zelená, oranžová a stříbrná, modrá a žlutá, zelená a černá, růžová a stříbrná. Jejich jasná barva není ukazatelem krásy, ale varování, že jsou jedovaté.

Jedná se o malé, pozemské, denní žáby, které žijí hlavně v padlých listech na lesní podestýlce, ale některé druhy obývání vysoko v lese nikdy nemůže jít dolů. Jejich vlasti je dešťové lesy v blízkosti řek nebo rybníků střední a Jižní Ameriky.

Jeden Tedolas může způsobit vážné otoky, nevolnost a paralýzu svalů. Pokud predátor přežije po vzniku takové žáby, bude si pamatovat svou chybu, a nebude se snažit zjistit něco takového v budoucnu. Nicméně, tam je jeden had, Leimadophis Epinefelus. který má imunitu pro otrávení žáby a krmení těchto drobných tvorů.

Plazi (plazi)

Anakonda

Anakonda.

Jméno Anacondu platí pro rodinu (Enectes) Ale nejčastěji používán k označení jednoho druhu, zelené nebo obyčejné Anacondy. Člen rodiny Falconium (Boidae) Zelená Anaconda z Jižní Ameriky je nejtěžším hadem na světě a má největší obvod v poměru k délce mezi všemi Serpets.

Zelená Anaconda, jako pravidlo, hnědá zelená, olivová nebo šedavě zelená barva s oválnými černými skvrnami. Bolívijská anaconda je podobná zelené, ale nachází se pouze v malé ploše Bolívie. Paraguayan Anaconda má kresbu skříní, sedel, skvrn a proužků (obvykle černá nebo tmavě hnědá) na žluté, zlaté hnědé nebo zelenavě žluté pozadí. Tmavě spatřená Anaconda je o stejné velikosti jako Paraguayan, a má velké tmavé skvrny.

Iguana

Iguana.

Iguanas patří mezi největší ještěrky žijící v Severní a Jižní Americe. Jejich ocas je asi polovina délky těla. Stejně jako ostatní plazi, Iguana, Cool, Egg-stojící zvířata s vynikající schopností přizpůsobit se životnímu prostředí. Typy Iguan se značně liší velikostí, barvou, chování a jejich bezpečnostní stav. Někteří druhy jako obyčejný iguana jsou docela četné, zatímco jiní jsou ohroženi zmizením.

Krocodýli

Orinokskij-Krokodil.

Chlazení, s hustou pokožkou a výhonou vejce, starobylé oddělení krokodýlů (Crocodilia) Někteří lidé jsou zděšeni a další obdiv, a možná obě pocity zároveň. Skutečností je, že zástupci oddělení krokodýlů - aligátoři, krokodýli, caily a gavals - jsou nesprávně pochopitelnou skupinou zvířat, z nichž většina čelí vážným ohrožením jejich stanoviště, a lidé jsou loví kvůli kůži. 23 druhů krokodýlů, 7 jsou pod hrozbou zmizení a téměř všichni jsou pod hrozbou zániku v určité části jejich rozsahu.

Vydali se asi před 230 miliony let, přežili dinosaury, ledové období a mnohem více, ale v průběhu času se téměř nemění. Zajímavé je, že krokodýli jsou více úzce spjaty s ptáky a dinosaury než většina živých plazů. Vědci dali krokodýli a aligátory v různých rodinách na základě klíčových rozdílů mezi nimi.

Orinoksky krokodýl - je největším plazem Jižní Ameriky, ale největší zvíře na kontinentu. Délka těla těchto plazů může dosáhnout více než 5 metrů a hmotnost asi 400 kg.

Ivory nebo Galapagos želva

Slonovaja-Cherepaha.

Galapagos želvy jsou největší pozemní želvy na světě, mezi nyní živé plazy. Muži mohou vážit více než 227 kg a průměrná hmotnost žen je asi 113 kg. Mají husté, silné nohy, aby odolaly tělesné hmotnosti, ale tráví spoustu času ležící ušetřit energii. Barva skořepiny světle hnědá. V různých populacích se skořápka děje dva druhy - klenuté a rastrované. Klenutá skořápka se nachází u jedinců žijících v horských oblastech s bujnými pastvinami. Saddle Shell umožňuje, aby želva byla lepší než Benthena, aby získala hubenou vegetaci vysoko nad zemí nebo vytáhněte krk, pro potravinové keře a kaktusy.

Ptactvo

Andský Condor.

Andskij-Kondor.

Anda Condor je největší létající pták v Jižní Americe. Je běžné v majestátních horách a údolích And. Tělesná hmotnost se pohybuje od 7,5 do 15 kg. Délka dospělého jednotlivce se liší do 117-135 cm. Sexuální dimorfismus je vyjádřen, muži více samic, mají charakteristický hřeben na vrcholu hlavy a žlutých očí. Samice očí jsou červené a neexistuje hřeben. Barevné peří, na krku je načechraný bílý límec. Sekundární peří jsou jasné. Zobák je protáhlý a zaoblený.

Ibisa.

ibis

Ibis - Marsh a pozemští ptáci střední a velké velikosti. Mají dlouhý krk a nohy a muži, zpravidla jsou větší než samice a mají delší zobáky.

Z rodiny Ibisova, na území Jižní Ameriky, následující typy jsou běžné: červená a bílá ibisa od druhu Eudosimus, Bod a jemně kavkazy od druhu Plegadis, Zástupci porodu Theristicus, Cercibis, Mesembrinibis, Phimosus.

Khholib.

Kolibri.

Rodina kolibříku zahrnuje nejmenší ptáky na světě a je jedním z nejpočetnějších (sestává z více než 330 druhů). Tyto okouzlující ptáky se nacházejí v pouštích, horách a pláních, ale většina z nich žije v deštném pralese. Všechny druhy jsou příbuzní pro Severní a Jižní Ameriku a mohou migrovat mezi kontinenty. Publikují zvuk Zuzhing, který bude získán s častými křídly; Každý typ dělá jiný bzučivý zvuk v závislosti na rychlosti křídla. Kolibříci, s malou váhou, mohou létat během větru a deště.

Pelikáni

Pelikan.

Pelikáni určují poměrně snadné, protože oni jsou jediní ptáci, kteří mají tašku pod zobákem používaným pro rybaření. Pelikáni jsou velké ptáky s krátkými nohama a na půdě se chovají docela trapné. Vzhledem k webbed tlapám jsou vynikající plavci. Ptáci používají zobák na pokrytí peří vodotěsným olejem od žlázy na základně ocasu.

Pelikáni létají dokonale, ale v nepřítomnosti větru může být let náročným úkolem pro tyto ptáky. Chcete-li dostat dostatek rychlosti pro vzlet, pelikán musí běžet na vodě, mává velkými křídly a otáčení nohou.

Na území Jižní Ameriky je pohled Pelecanus thagus, Který až do roku 2007 byl považován za poddruh amerického hnědého pelikánu. Upřednostňuje skalnaté pobřeží, na rozdíl od stromů. Číslo obyvatelstva má asi 500 tisíc jednotlivců.

Papoušci

Popugai.

V současné době existuje až 350 druhů papoušků. Navzdory tomu, že druhy jsou v mnoha ohledech velmi odlišné od sebe, všechny papoušky mají zakřivené zobáky, speciální strukturu prstů, krmení ořechů, semen, ovoce a hmyzu. Papoušci mají tlusté, silné zobáky, které jsou ideální pro drcení tvrdých ořechů a semen.

V Jižní Americe existují papoušky z podčeči reálných papoušků (Psittacinae) .

Jižní American Garpia.

Juzhnoamerikanskaja-garpija.

Jihoamerická garpia je legendární pták, i když ji ve volné přírodě viděl jen málo lidí. Tento tmavě šedý dravý pták má velmi charakteristický pohled. Když se pták cítí hrozbu, peří na vrcholu hlavy šplhá nahoru, tvořící límec ve formě "Rozhkin". Malé šedé peří tvoří disk kolem hlavy, která zlepšuje ptačí pověst jako sovy.

Stejně jako většina typů jestřábu je ženská "garpia" téměř dvakrát tolik jako muž. Nohy Jihoamerického Garpia mohou být stejně tlusté jako zápěstí malého dítěte, a zakřivené zadní drápy jsou více než u medvěda grizzly, a tvoří délku asi 13 centimetrů. Garpia není největším dravým ptákem na kontinentu (tento titul patří do Andean Condor), ale stále je to docela těžká a mocná stvoření.

Hmyz

Motýl

Scoop Agrippina
Scoop Agrippina

Existuje asi 165 000 známých typů motýlů na všech kontinentech, kromě Antarktidy, stejně jako tyto hmyz mají širokou škálu barev a velikostí. Největší druh může dosáhnout o průměru o průměru 30 centimetrů, zatímco nejmenší - už nic zápasu.

Nejznámější Motýli Jižní Amerika jsou denní motýli z Morpho ( Morpho. ), motýli z rodu greta (Greta) .

Hercules Beetle.

Zhuk-gerkule.

Tento druh je jedním z největších brouků na planetě. Délka těla dospělého jedince se liší od 80 do 170 mm. Tělo je pokryto krátkými vlasy. Přeplnění brouk žluté olivové barvy. Hlava a Conntion jsou rohy.

Mravenci

Muravi.

Mravenci patří mezi nejčastější hmyz na Zemi a jejich příspěvek k ekosystému je důležitý.

Jeden z jasných obyvatel pevniny je hlavní tropický mravenec Paraponera clavata, Který má velmi silný jed, který překonává sílu jedu jakéhokoliv OS a včel. Délka těla 18-25 mm, Burro-černá barva.

Pavouk ve tvaru pavouk

Pavouci

Pauki-postteady.

Pavouci mají špatnou slávu a inspirují strach mnoha lidí. Ale jen několik druhů je pro člověka nebezpečné a kousnout v případě, že cítíte nebezpečí. Pavouci nepatří do hmyzu kvůli určitým anatomickým rozdílům. Například pavouci mají dvě hlavní části těla: přenášená část se nazývá čelenka a zadní - nerozhodnuté břicho; Hmyz má tři části těla: hlavu, hrudník a břicho. Pavouci mají osm tlapek, zatímco hmyz je šest.

Drůbeží pavouci z rodiny Teraphosidae. Jsou mezi největšími pavouci na světě. Nacházejí se nejen v Jižní Americe, ale i pro další kontinenty, s výjimkou Antarktidy. Jejich strava je zcela rozmanitá a v rozporu s jeho jménem, ​​ne vždy krmí na masu ptáků. Všechny druhy mají jed, ale v různých číslech. Jeden není fatální pro dospělé a zdravý člověk, který nelze říci o malých dětech a lidech citlivých na to.

Scorpions.

Skorpion.

Scorpions patří k oddělení členovců. Dávají přednost horkým klimatickým podmínkám a vedou pozemský životní styl. Existuje asi 1750 typů scorpions, ale pouze 50 jsou nebezpečné pro lidi kvůli jedu. Šest končetin je připojeno k hlavám, z nichž čtyři jsou určeny pro pohyb.

Jedná se o vivo zvířata, míjí životním cyklem bez metamorfózy. Scorpions vedou noční život a jsou schopni rychle běžet. Dieta se skládá z hmyzu a ve tvaru pavouka. Jeden většiny druhů je neškodný, ale někteří jedinci jsou nebezpeční a mohou způsobit fatální výsledek, zejména pro děti.

Jižní Amerika Existují scorpions z následujících rodin: Buthidae, Chantidae, Scorpionidae, euscorpidae, hemiscorpiidae, botriuridae .

Ryba

Arapaima.

Arapaima.

Arapaim je považován za jeden z největších sladkovodních ryb planety, s délkou těla asi 2 metry. Tělo ryb je dlouhý a trochu zploštělý, pokrytý šupinami. Je běžné v řece Amazonky. Dieta dělá ryby, malá zvířata a ptáky.

Obyčejný piranha

Obyknovennaja-piranja.

Obyčejný Piranha je druh ryb, které obdržel pověst jako nebezpečný dravec pro lidi a zvířata. Délka těla se liší od 10 do 15 cm a hmotnost je do 1 kg. Tato ryba se vyznačuje plochými a ostrými zuby, které vykopali do oběti. Mají velmi jemný zápach, díky kterému mohou pirany rozpoznat krev z dlouhé vzdálenosti. Jejich strava se skládá z ryb a ptáků.

Som-Platholders

Som-plooskogolovik.

Som-Platelaith je dalším typem kožených ryb, které žijí pouze ve sladkovodních řekách v Jižní Americe. Může dosáhnout délky těla asi 1,8 m a hmotnosti 80 kg. Tyto světlé somss mají hnědý záda, stejně jako oranžovoobráběcí a ocasní ploutve. Na horní a dolní čelisti je knírek. Tyto ryby jsou schopny vytvářet zvuky, které se rozšíří na vzdálenost až 100 metrů.

Dům stovek tisíc typů fauny a největší deštný prales na světě, Jižní Amerika je kontinentem s různými přírodními klimatickými zónami - od ledovců k poušti. Zvířecí a rostlinný svět Jižní Ameriky se skládá z obrovské řady unikátních zvířat, z nichž některé byly vyvinuty v relativní izolaci. Pouze před několika miliony let byly vytvořeny Panamské sady, které poskytují malý migrační koridor pro jih a severoamerická zvířata. Níže je uveden seznam a stručný popis jasných představitelů fauny Jižní Ameriky, seřazené podle následujících skupin: Savci, obojživelníci, plazi, ptáci, hmyz a ryby.

  • Zvířecí svět Austrálie;
  • Zvířecí svět Asie;
  • Zvířecí svět Antarktidy;
  • Zvířecí míru Afriky;
  • Zvířecí svět Evropy;
  • Zvířecí svět Severní Ameriky.

Presbysey.

Klima pevniny je extrémně rozmanité, protože Jižní Amerika se rozprostírá přes 6 klimatických zón. Zde je měkká zima a chladné léto, a kromě toho je to často silná sprcha a vítr. Úzkoumka našla své místo a mnoho odrůd plazů.

Anakonda

To je největší had na naší planetě. Délka může dosáhnout 7-9 metrů. Hmotnost plazů dosáhne 250-260 kg. Anaconda Cusar, silná a chytrá. Loví pod vodou. Sexuální dimorfismus je dobře rozvinutý: samičí jedinci jsou větší a těžší. Samice loví pro větší kořist, zatímco muži mohou dělat ryby, ptáky nebo malé ještěrky.

Anakonda

Snake není jedovatý. Jeho kořist, popadl ostré zuby za krkem, zabalené a pustící. Rozlišovacím znakem je, že spodní čelist je posunuta na anakondě během polykání potravin, takže objekt se může zapadnout do ústní dutiny než její hlavu.

Iguana

Jeden z největších ještěrek, dobře přizpůsobený klimatu Jižní Ameriky. Zvířata vedou dřevěný životní styl a krmivo o extrémně rostlinných potravinách. Průměrná délka je 30-50 cm, ale některé druhy mohou dosáhnout rozměrů do 2 metrů. Vážení plazů od 3 do 9 kg.

Iguana

Kůže je pokryta zvláštními váhami, hroty a hrubými pleťovými záhyby. Na zadní straně je ostrý hřeben, který dává Iguan exotický vzhled. Barva plazů závisí na odrůdě. Může se lišit v závislosti na náladě zvířete.

Ivory želva

Slon nebo Galapagos želva se týká největší pozemní želvy po celém světě. Samice váží o něco více než 100 kg a muži jsou asi 220 kg. Vydržet svou váhu, přírodě obdařená zvířata s výkonnými a silnými končetinami. Zachránit energii želvy, většina času je v ležícím stavu.

Ivory želva

Za den, den shromážděný v malých skupinách a vyhřívaný na slunci. V noci se schovávejte v nonorách nebo houšti. Během deště se sníží snížené lowlines pokryté greeny. Krmné ovoce, tráva. Vodní nápoj z vodních útvarů a v sezóně, sucho těžby z kaktusů.

Odkaz! Slonové želvy na naší zemi se objevily v triassic období, přibližně 200 ml let.

Černý Cayman.

Tato vodní dravec se nazývá noční lovec. Objevil se na planetě Zemi více než 200 milionů let, byli schopni přežít leduciální a dinosaury. Tato zvířata Jižní Ameriky jsou považovány za nebezpečné pro osobu. Bydlí v nádržích s tichým proudem. Kůže plazů je černá, což jim pomáhá maskovat v noci během lovu. Dospělí rostou až 3-5 metrů a hmotnost dosáhne 300 kg.

Černý Cayman.

Dieta dravce zahrnuje řadu ptáků, savců, želv. Malé těžby polknuté úplně a větší zvířata jsou roztržena s ostrými zuby.

Svět fauny Jižní Ameriky a jeho vlastností

Hlavní oblast rozsáhlého území pevniny Jižní Ameriky se rozkládá v rovnováze tropických zeměpisných šířek, proto necítí nedostatek slunečního světla, i když klima této části světa není tak horký jako africký.

Zvířata Southern-America-Popis-a-rysy - Animal-Jižní Amerika-1

To je nejvíce mokrá pevnina na planetě a existuje mnoho přírodních důvodů. Rozdíl v tlaku teplých sushi s oceánským prostředím, teče z pobřeží pevniny; Horská řada And, rozšiřující se přes obrovskou část svého území, blokující cestu k západním větrům a přispívá k posílení vlhkosti a ztráta značného množství srážení.

Klima Jižní Ameriky je extrémně rozmanité, protože tento kontinent se rozprostírá přes šest klimatických zón: od výše uvedeného až středně těžké. Spolu s oblastmi úrodné přírody jsou zóny známé pro měkké v zimě a chladné léto, ale ty, které jsou známé pro časté deště a větry.

Ve středu pevniny srážek je výrazně méně. A vysočina se vyznačuje čistým suchým vzduchem, ale krutým klimatem, kde hromadná z nebeské vlhkosti vypadne, a to i v letních měsících, v podobě sněhu a počasí je rozmarné, neustále se mění během dne.

Zvířata Jižní Amerika - Popis-a-rysy - Animal-South-America-2

Osoba nepřežije na těchto místech. Přirozeně transformace počasí ovlivňuje jiné organismy, jsou obydlené.

Není divu, že v těchto přírodních rysech je svět fauny neuvěřitelně více a bohatý. Seznam zvířat Jižní Ameriky Je velmi rozsáhlé a zaujme jeho individuální světlé rysy organického života, který dorazil na toto území. Zahrnuje mnoho krásných a vzácných druhů tvorů, které ovlivňují jeho fantastickou originalitu.

Jaká zvířata v Jižní Americe přebývat? Nejvhodnější je, že existuje existence v drsných prostředích, protože některé z nich musí nést nepohodlí tropických dešťů a přežít na Vysočině, ochladit se zvláštnostmi Savan a Screen Forests.

Zvířata Southern-America-Popis-a-rysy - Animal-South-America-3

Fauna tohoto kontinentu je úžasná. Zde jsou jen některé ze svých zástupců v rozmanitosti, o nichž se můžete ujistit Fotografie zvířat Jižní Ameriky .

Úžasný svět opic

Zvířata žijí v Jižní Americe v teplém klimatu. Ideální klimatická zóna primátů je tropické a subtropické oblasti. Území šíření opic rozložených ze severu Argentiny do jižní oblasti Mexika.

Mirikina (noční opice)

Vhodné v tropické části Jižní Ameriky. Zvířata malá velikost, pouze 28-40 cm a zároveň váží 0,7-1,3 kg. Noční obyvatelé mají obrovské oči, které jsou dokonale viděny ve tmě. Opice skočí dobře od větve na větvi. Skok může být až 5 metrů. Vlněná barva šedě bílá, ocas v Mirikinu je velmi načechraný, uši jsou malé, končetiny jsou silné a řetězové.

Primáty ovoce, malých ptáků, hmyzu a žáby krmení. Vědí, jak vymyslet zajímavé zvuky, připomínající psa, twaingové ptáky, bewing kočky nebo řev Jaguars. Často se stává předmětem lovu velkých predátorů, možná proto, že se stali nočními obyvateli. Odpoledne zvířata spí v jejich azylech.

Titican píšťalka

Uakari.

To je považováno za nejvíce neobvyklé a ošklivé opice. Tato zvířata Jižní Ameriky žijí v deštném pralese. S odkazem na končící mysl. Délka je od 50 do 60 cm. Aktivita se projevuje pouze během dne. Žijí v malých skupinách 10-30 osob. Vzhled opic může vyděsit nejen malé děti, ale dospělé. Vlna dlouhá oranžová barva. Červená tvář je bez hustých vlasů, uši jsou velmi připomínány člověkem.

Uakari.

Wakari bude hledán na vrcholcích stromů, je zřídka sestoupí na zem. Pohybovat se na všech čtyřech končetinách (neskočit). Klidný a tichý. Krmivo na zeleň, bezobratlé a různé hmyz.

Saki.

Existují v severní a centrální části kontinentu (od Columbia do Peru). Žije také v Brazílii a Bolívii. Mix v tropických lesích. V oblastech Amazonu, kde se povodeň často děje, zvířata se nemohou litovat po dlouhou dobu od vrcholů stromů, protože vlhkost je špatně tolerována.

Saki.

Vzhled těchto primátů je velmi neobvyklý. Husté vlasy nasycené černé barvy pokrývá celé tělo. Obličej zarámovaná načechraná lehká srst. Na zem se pohybuje na zadních nohách, což pomáhá předním končetinám zachovat zůstatek.

Zajímavý fakt! Saki rychle spadne do paniky a pokud zvíře vložilo do klece, bude mít silný šok.

Kiks

Bydlí v jižní a severní části pevniny. Horské lesy. Tyto řetězové primáty tráví téměř po celou dobu na stromech. Byl získán od hlasitého a děsivého zvuku, který se nazývá řev. Růst opic dosáhne 1 metr a hmotnost 8-9 kg. Celé tělo zvířete pokrývá dlouhou a hustou vlnu světle červené nebo černé. Ocas je dlouhý a hraje důležitou roli v jejich životě: slouží jako další ruka.

Kiks

Krmnou řvoucí s listy, a protože tropické lesy jsou snadno pokryty silnými a zelenými listy, nemají žádné problémy s hledáním jídla.

Lifivita

Zajímavé savci - obyvatelé lesa jsou lomu, známé světem, jako velmi pomalé tvory. Putná zvířata jsou úzce spjata s armadiorsem a mravencemi, ale čistě externě mají s nimi malou podobnost.

Počet typů lenoin obsažených v čísle Zvířata Endemie Jižní Ameriky , jen asi pět. Kombinují ve dvou rodinách: Bobby a tři slepé skluzavky, zcela podobné mezi sebou. Jsou to půl metru a váží se asi 5 kg.

Sleva se podobají externímu rysu vzhledu nejvyšší opice a jejich hustá busty vlna vypadá jako rozumný rozum. Je zvědavá, že vnitřní orgány těchto zvířat se liší ve struktuře z jiných savců. Nemají žádnou hlučení ostrost a vidění, nedostatečně rozvinuté zuby a mozek je poměrně primitivní.

Zvířata Southern-America-Popis-a-rysy zvířat Southern-America-4

Na fotografii zvířecí Leniv

Úžasná zvířata kontinent

Zvířata Svět Jižní Ameriky udivů s jeho rozmanitostí. Tento kontinent chráněný na svém území široké škály zástupců fauny.

Kinku

Seznamte se s lesy jižní části pevniny. Má hustou a načechrannou vlnu, která dobře tlačí vodu a udržuje teplo těla. Kinkagu má dlouhý a řetězový ocas. Hmotnost je 2-3,5 kg, délka těla je až 53 cm. Zvířecí vlna je měkká, malovaná v hnědé barvě. Oči jsou velké a konvexní, ale i přes to zvíře vypadá roztomilé a klidné. Toto zvíře je dnes stále populárnější mezi milovníky zvířat.

Kinku

Lenochod

Velmi neobvyklý zástupce zvířat svět. Rozlišovací prvek je malá hlava a řetězové prsty připomínající háčky. Délka zvířete je asi 50 cm a hmotnost je 4-5 kg. Vlna je dlouhá a tlustá, někteří představitelé pokrývá celou tvář. Tyto savci jsou přátelští a usmívali se. Jejich ústa je plná stejných zubů, které nemají smaltování a kořeny.

Zajímavý fakt! Lenocy i po smrti mohou zůstat viset na větvi stromu, tak houževnatých u zvířat uchopení.

Lenochod

Batonenosets.

Jedná se o typický rezident amerického kontinentu. Bremenities patří savci a jsou potomci glipticoodones. Jeho jména zvířata přijala díky pevné kostní skořepině pokrývající celé tělo. Slouží jako ochrana před predátory. Délka zvířat se pohybuje od 15 cm do 1 metru. Jsou to dobrá rýpadla, během několika minut, vytáhněte hlubokou díru a schovávejte se v něm. Aktivní v noci. Krmivo na houby, žáby, termiti.

Batonenosets.

Obří murach.

Tato velká zvířata Jižní Ameriky, kteří mají nepřiměřeně prodlouženou hlavu. Ústa savce je velmi malá, pouze jeho tenkým jazykem těsnění perorální otvor, který slouží jako hlavní nástroj během těžby potravin. Zábavní mají dlouhý a plochý ocas, který pokrývají své tělo během zimy. Výkonné tlapky jsou vybaveny ostrými drápy, takže není těžké zničit fracthers. Většina času pobaví se provádí v pohybu při hledání potravy.

Obří murach.

Jižní American Garpia.

Ptačí dravá patří do rodiny jestřábu. Rozsah křídel dosahuje 2 metry. PAWS jsou silné a vybavené ostrými drápy, odolávají vysokou hmotnost. Huft na malých ptáků, savci a plazi. Délka těla od 95 do 110 cm. Hmotnost může dosáhnout 9-10 kg. Peří na hlavě v době excitačního růže vertikálně a podobají rohy.

Jižní American Garpia.

Jižní Amerika je velkým a mokrý kontinent. Zvířecí svět se skládá z široké škály nejvíce unikátních a úžasnějších zvířat, která se liší způsobem výživy, životního stylu a chování.

Bitevní loď

Zvířecí svět Jižní Ameriky Bylo by velmi ochuzeno bez savců bitevní lodi. Jedná se o nejvíce neobvyklé zvířata z neúplného - oddělení, ke kterému se počítá lenošení.

Beasts jsou oblečeni v přírodě do něčeho podobného poštu, jako by byl napaden v brnění, připevněné obručemi sestávajícími z kostních desek. Mají zuby, ale velmi malou velikost.

Jejich vize není dostatečně rozvinutá, ale vůně a slyšení jsou poměrně ostré. Když jsou výživa, tato zvířata jsou zachycena krmivem s lepícím jazykem a jsou schopni kopat do volné země v blikání.

Zvířata Jižní Amerika - popis-a-rysy - Animal-South-America-5

Na fotografii bitevní lodi

Mravenečník

Svitek Jména zvířat Jižní Ameriky Nebude dokončeno bez takové úžasné stvoření jako mravence. To je starověký barevný savec, který existoval v epochy počátku miocene.

Tyto zástupci fauny obývají území Savan a mokré lesy, také žijí v bažinatých místech. Jsou rozděleny do tří druhů vědců, kteří se liší hmotností a velikostí.

Zástupci gigantů rodu mají spoustu až 40 kg. Oni, stejně jako členové druhu velkých muzikálů, jsou stráveni na Zemi a nemohou vylézt na stromy. Na rozdíl od příbuzných, trpasličí pobavení, mistrovsky pohybující se na trolns a větví používající drápové tlapky a ocas řetězu.

Zábavní nemají zuby a život se provádí při hledání fractherů a anthills, absorbuje své obyvatele s pomocí lepkavého jazyka, což je dlouhý nos v hmyzu hmyzu. V den hry je schopna jíst několik desítek tisíc termů.

Zvířata Jižní Amerika - popis-a-rysy - Animal-South-America-6

Na fotografii zvíře amer

Jaguár

Mezi Zvířecí lesy Jižní Ameriky , nebezpečný dravec zabíjení jednoho skoku, je Jaguar. Je to v jeho chytrém, blesku zabít své oběti a spočívá ve smyslu názvu této bestie v překladu z jazyka domorodých obyvatel kontinentu.

Predator se také nachází v Savanově a patří k rodu Panther, dosahuje o něco méně než 100 kg, má strakatou barvu, jako leopard, a má dlouhý ocas.

Taková zvířata žijí na severu a v centrální části Ameriky, ale se nacházejí v Argentině a Brazílii. A v Salvador a Uruguayi, před časem byly zcela vyhlazeny.

Zvířata Southern-America-Popis-a-rysy - Animal-South-America-7

Na fotografii Jaguar

Mirikina Monkey.

Americké opice - endemika a liší se od příbuzných žijících na jiných kontinentech se širokým oddílem, oddělující nozdry těchto zvířat, pro které se nazývají mnoho zubů široký.

Do takového typu tvorů, přeživší horské lesy, je Mirikina, v jiném jednom zvaném Durukuli. Tyto stvoření, které mají výšku asi 30 cm, jsou pozoručitelné pro ne jako příklad jiných opic, vedou sovětský životní styl: v ​​noci, kdy loví, krásně vidí a zaměřují se do temnoty a v den bobtnou.

Skočí jako akrobaty, jíst malé ptáky, hmyz, žáby, ovoce a pít nektar. Schopen publikovat obrovské množství zajímavých zvuků: psí nezbedný, meow; řev jako jaguars; Twist and Tweet, jako opeřený, vyplnění temnoty noci s ďábelskými koncerty.

Zvířata Jižní Amerika - popis-a-rysy - Animal-South-America-8

Monkey Mirikina

Titi opice

Kolik druhů takových opic existuje v Jižní Americe, je určitě neznámé, protože oni byli zvyklí v neprůchodných lesích, jejichž debury nelze zcela prozkoumat.

Vzhled titi připomíná mirikin, ale mají dlouhé drápy. Během lovu stráží svou kořist na fenu stromu, zvedněte ruce a nohy dohromady, snižují dlouhý ocas. Ale ve správný okamžik, v mrknutí oka, obratně chytí své oběti, ať už je to pták letící ve vzduchu nebo běží podél země, živá bytost.

Zvířata Jižní Amerika - Popis-a-rysy - Animal-South-America-9

Na fotografii opice titi

Saki.

Tyto opice bydlí v lesích vnitřních regionů kontinentu. Stráví své životy na vrcholcích stromů, zejména v oblasti Amazonky, naplněné vodou po dlouhou dobu, protože nemohou tolerovat vlhkost.

Skočí kolem větví, jsou velmi rozebaví a daleko, ale chodí po zemi na zadních nohách, pomáhají se pozorovat rovnováhu. Pracovníci zoologických zahrad, sledování těchto opic, si všimli jejich zvyk plátků citronu, aby si své vlastní vlny. A pijí, lízání rukou vody.

Zvířata Jižní Amerika-popis-a-rysy - Animal-South-America-10

Belolicka Saki.

Uakari opice

Uzavřete příbuzné Saki, obyvatelé v povodí Amazonky a Orinoco, slavný pro nejkratší ocas mezi opicemi kontinentu. Tato zvláštní zvířata připadající k ohroženým druhům a Vzácné zvíře Jižní Amerika , mají červené tváře a plešaté čelo a jejich ztracené a smutné výrazy jsou vyrobeny jako ve věku, zmatený v životě osoby.

Viditelnost klamného, ​​protože povaha těchto tvorů je veselá a zábavná. Ale když jsou nervózní, hlučně kouřte s rty a třást ze všech sil fen, na které jsou.

Zvířata Southern-America-Popis-a-rysy - Animal South-America-11

Opice wakari.

Kiks

Monkey Ruong Meter Růst, ne vůbec v Marii dostal jeho označenou přezdívku. Taková zvířata bez nadsázky, neuvěřitelně hlasitě. Výkřiky celého hejna opic, zpěv, ve kterém senior muž, skládání pružných rtů ve formě rohu, může ochromit posluchače.

A divoké koncerty, chválené jinými hejnami, někdy několik hodin, naplnění lesní divočiny kontinentu s nepopsatelnými vražednými melodie.

Takové opice jsou vybaveny silným ocasem řetězu, který chytí o větvích stromů, které se pohybují současně s obrovskou rychlostí a liší se nasycenou červenou, hnědou žlutou nebo jen černou vlnou.

Zvířata Southern-America - Popis-a-rysy - Animal South-America-12

Monkey Reuw.

Capuchin.

Ve srovnání s jinými novými lehkými opicemi je toto stvoření nejvíce inteligentnější. Kapucíny jsou schopny píchat matice s kameny, otřít svou vlnu s křehkými látkami: pomeranče, citrony, cibule, mravenci.

Zvířata získala své jméno pro podobnost, která je uvězněna na hlavě vlny, s kapucí stejných mnichů středověku. Opice mají jasnou barvu a bílý vzor na obličej, jako znamení smrti.

Zvířata Jižní Amerika - Popis-a-rysy - Animal-South-America-13

Na fotografii Monkey Kapuchin

Vicuna

Vikuja, zvíře žijící v Andes, což představuje rodinu velbloudů, přisuzované počtu vzácných. Pro starověké obyvatele hor, toto stvoření bylo považováno za posvátné, uzdravení a poslal Bůh.

Později Španělé, přijíždějící na kontinentu, začal tyto zástupce fauny vyhlazovat, s použitím krásné měkké vlny na víno oblečení, a maso Vicuni bylo považováno za atraktivní delikatesu.

Z rodiny rohu - to je nejmalší stvoření, které má mnoho více než 50 kg. Vlna pokrývající horní část těla zvířete, jasně červenou barvu, na krku a dno je téměř bílá, zdůrazňující vynikající kvalitu a neuvěřitelnou jemnost vlasů.

Zvířata Southern-America-Popis-a-rysy - Animal South-America-14

Na fotografii zvíře vikaunya

Alpaca.

Samotnější obyvatelé vysočiny, zástupci velbloudí rodiny. Ty, domestikované člověkem, zvířata jsou chováni v Argentině, Chile a Peru. Růst nepřekročí jeden metr, hmotnost je přibližně 60 kg.

Hladké a měkké vlny tvorové mohou mít širokou škálu odstínů, z černé až čisté bílé. Celkem mají barvy vlasů asi dva desítky, v některých případech může mít barva zvířete kreslit. Alpaka tráví život ve stádech a liší se v zvědavosti, krmiva na trvalé rostliny a šťavnaté bylinky.

Zvířata Jižní Amerika - Popis-a-rysy - Animal-South-America-15

Ve fotografii Alpaka

Pampus Deer.

Zástupce druhu mannocopery a Zvířata Sanovan Jižní Amerika . Světle šedá vlna tohoto stvoření v zimě, v letních měsících se na konci stává načervenalým, ocasem hnědým a bílým.

Krmné zvířata s kůry a větvemi stromů, listy, bylinky, bobule. Lov pro tyto zástupci fauny je omezen, ale zákazy jsou neustále porušovány, takže takové jeleny jsou pod hrozbou zničení.

Zvířata Jižní Amerika-Popis-a-rysy - Animal-South-America-16

Pampus Deer.

Deer Pudi.

Drobný jelen Pudi, také volal Chilejská horská koza, málo jako její příbuzní jelenů, mající pouze 35 cm a hmotnost, někdy méně než 10 kg. Má squat phosttique, krátké rohy, tmavě červená nebo nahnědlá vlna s rozmazanými bílými skvrnami.

Takové dítě na svazích Andes žije a nacházejí se pouze v přímořských územích Chile, stejně jako na některých ostrovech. Vzhledem ke své raritě, označené v červené knize.

Zvířata Southern-America-Popis-a-rysy - Animal-South-America-17

V photo jelen pud

Pampas Cat.

Postava tohoto zástupce kočkovité rodiny, připomínající vnější vzhled, evropskou divokou kočku, hustý; Hlava je konvexní a kulatá. Také rozlišovat zvířata ostré uši, velké oči s oválným žákem, krátké tlapky, dlouhý načechraný a silný ocas.

Barva může být stříbrná nebo šedá, lehká nebo bílá. Dbouse zvíře в Jižní Amerika Steppes. Také se vyskytuje na úrodných pláních, v některých případech v lesích a bažinách. V noci loví na malých hlodavcích, šokové ještěrky a různé hmyz. Pampas kočky jsou schopny zaútočit na drůbež.

Zvířata Southern-America-Popis-a-rysy - Animal-South-America-18

Na fotografii Pampas kočka

Tuko-tuko.

Malé stvoření, váží asi půl kilogram, žije pod zemí a vzhled něčeho jako keřová krysa, ale životní styl této fauny odložil svůj otisk na řadu vnějších příznaků.

Zvíře má malé oči a skryté v srsti, vysoce rafinované uši. Postava Tuko-Tucau masivní, tlamy je plochá, krk je krátký, končetiny malých velikostí s výkonnými drápy.

Zvíře preferuje excruit oblasti s volnou půdou. Zřídka se objeví na povrchu země, spěchá s šťavnatými rostlinami. Tato zvířata, komunikující s sebou, publikovat zvuky: "tuko-tuko", pro které obdrželi své jméno.

Zvířata Jižní Amerika-popis-a-rysy zvířat Jižní Amerika-19

Zvířecí tuko tuko.

Viskcha.

Zvíře s velkým zajíc, což připomíná jak externími znaky. Ale ocas je poněkud déle a ve formě je podobný čajovému noaru. Jsou navštěvovány ve chvílích nebezpečí s hlukem rozdrcení o Zemi, varování o problémech sběrnice.

Zvířata váží přibližně 7 kg. Nohy a uši mají krátké, vlněné tmavě šedé s pruhy na obličeji. Zvířata jsou vzhůru v noci a krmiva na rostliny. Mají zvyk přetažení v jejich otvorech veškerý vstup a ne příliš, neustále vytěžují rezervy.

Zvířata Jižní Amerika-popis-a-rysy zvířat jižní-America

Na fotografii zvířecí vievič

Orinoksky krokodýl

To je považováno za největší krokodýl na kontinentu. Zvláště běžné ve Venezuele na řece Orinoco. Také volal kolumbijský, jak se nachází na tomto území, navíc v podhůří And.

Může mít délku více než 6 metrů a žije do 60 let. Barva kůže šedá nebo světle zelená. V povaze těchto tvorů jsou agresivní a zuřivě chrání jejich území. Při sušení řek, být schopen cestovat po zemi, rychle se pohybovat rychle, při hledání nových stanovišť.

Zvířata Southern-America-Popis-a-rysy - Animal-South-America-20

Orinoksky krokodýl

Kajman

Plazi z rodiny alibánu. Caymans nejsou příliš velké, což je méně než dva metry. Jiné aligátory se vyznačují přítomností kostních desek na žaludku. Žijte v džungli na břehu potoka a řek, lásku k vyhřívání na slunci. Jsou to dravci, ale méně agresivní než mnoho příbuzných. Neútočí na lidi.

Zvířata Jižní Amerika - Popis-a-rysy - Animal-South-America-21

Na fotografii Cayman.

Anaconda Snake.

Obrovský had, schopný některých pověstí, dosáhnout délky 11 m a je považován za nejmasitější mezi příbuznými. To přebývá těžkou oblastí tropů. Světlo jejího zeleného oka je schopno udělat hrůzu.

Taková zvířata se mohou uskutečnit v zoologických zahradách, ale žít tam dlouho. Anaconda má podlouhlé nebo zaoblené podobě. Barvení je šedavě zelené s černými kroužky a hnědými skvrnami.

Zvířata Jižní Amerika-popis-a-rysy - Animal-South-America-22

Snake Anaconda.

Savci

Lenochod

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Batonenosets.

Bronenosec.

Mravenečník

muuraveda.

Jaguár

Jaguár

Mirikina Monkey.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Titi opice

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Saki.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Uakari opice

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Kiks

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Capuchin.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Katoy.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Blázen

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Vicuna

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Alpaca.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Pampus Deer.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Deer Pudi.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Pampas Cat.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Tuko-tuko.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Viskcha.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Těžký vlk

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Prase pekař

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Pampas lisitsa.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Southand Deer.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Tapír

Tapír.

Kosat.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Capibara

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Vačice

Opossumi.

Andský Condor.

Velmi velký dravec z vypouštění pernatého, ale krmí se více k dlaně, kuřat a vajec ptáků. Křídla křídel křídel Condor může mít třímetrovou délku, ale drápy je rovnou a nedokážou nosit větší kořist.

Tyto zástupci peří byly vyhlazeny v důsledku chybných obvinění pro zničení hospodářských zvířat, ale ve skutečnosti jsou užitečné v přírodě, protože jsou jeho hygieny.

Zvířata Jižní Amerika - Popis-a-rysy - Animal-South-America-24

Anda Condor Bird.

Amazon Parrot.

Jméno papouška výmluvně hovoří o jeho stanovišti, protože nejčastěji se tito ptáci nacházejí v džungli rostoucí v povodí řeky Amazonky. Amazonův parrot zbarvení je dobře maskováno na pozadí džungle.

Pernaya se obvykle usadil na okraji lesů, odkud aplikují návštěvy plantáží a v zahradách, díval se na část plodiny. Ale lidé také způsobují značné poškození těchto ptáků, vyhlazují Amazonky kvůli chutnému masu. Taková domácí zvířata obsahují v buňkách, jsou zajímavé, že dokonale napodobují lidskou řeč.

Zvířata Southern-America-Popis-a-rysy - Animal-South-America-25

Amazon Parrot.

Hyacint Ara.

Velký papoušek, slavný tmavě modrým peřím a dlouhým ocasem. Jeho silný zobák se vyznačuje černým a šedým odstínem. Hlas Ara chraptivého, hory a ostrého, slyšení ve velké vzdálenosti. Obývali tyto stvoření Palmové háje, lesní akcie a bažinatý terén.

Zvířata Jižní Amerika - Popis-a-rysy - Animal-South-America-26

Hyacint Ara.

Khholib.

Kolibřík, pták, který se stal slavný svou malou velikostí. Existují různé druhy srovnatelné s velkým hmyzem, například bzučení. Barva těchto ptáků je jedinečná a peří přetékající na světlo slunce, jako drahé kameny. Hlavní krmivo pro ně je nektar.

Zvířata Jižní Amerika-popis-a-rysy - Animal-South-America-27

Kolibřík pták

Jižní American Garpia.

Zástupce rodiny jestřábu, dravého ptáka, jehož křídla rozpětí dosahuje dvoupodlaku délky. Má mocné tlapky vyzbrojené drápy schopnými odolávat hodně váhy. To se živí plazi, velkých ptáků a savců. Často se stává, že Garpai přetáhl z vesnic jehňat, koček a kuřat.

Zvířata Southern-America-Popis-a-rysy - Animal-South-America-28

Jižní American Garpia Bird

Titica Whistle Frog.

V opačném případě se toto stvoření nazývá Frog Scrotum kvůli deklaraci jeho visí kůže. Používá svou bizarní pokožku pro dýchání, jako plíce jejího malého objemu.

To je největší žába na světě, setkává se v Andách a na jezeře Titicaca. Samostatné vzorky rostou až na půl metru a váží v blízkosti kilogramu. Barva zády takových tvorů je tmavě hnědá nebo olivová, často s blondýnkami, břichem větším, krémově šedým stínem.

Zvířata Southern-America-Popis-a-rysy - Animal South-America-29

Titica Whistle Frog.

Americký Laman.

Velký savec, obývající mělkou vodu pobřeží Atlantiku. Může také přebývat v čerstvých zásobnících. Průměrná délka lamantinu je tři nebo více metrů, hmotnost v některých případech dosáhne 600 kg.

Tyto stvoření jsou namalovány v hrubé šedé a jejich čelo se podobají ploutví. Krmí na rostlinné potraviny. Mají slabé vidění, ale komunikují, dotýkali se čenichu.

Zvířata Southern-America-Popis-a-rysy - Animal-South-America-30

Americký Laman.

Amazonské investice Dolphin.

Největší delfínů řeky. Hmotnost jeho těla lze vypočítat 200 kg. Tyto stvoření jsou malovány v tmavých tónech a někdy mají načervenalý odstín kůže.

Mají malé oči a zakřivené zobáky pokryté plechovými štětinami. V zajetí žije ne více než tři roky a špatně odchází o školení. Mají slabé vidění, ale vyvinutý echolokační systém.

Zvířata Southern-America-Popis-a-rysy - Animal-South-America-31

Řeka Dolphin Inanya.

Piranha ryby

Tato voda je oslavována jeho útoky blesku, obdržel titul nejnavornějších ryb kontinentu. S nárůstem ne více než 30 cm, nemilosrdně a bezohledně útočí na zvířata a nezmizí, že je dlaní.

Tvar těla Piranha má formu rhombus stlačeného ze stran. Obvykle zbarvení je stříbrná šedá. Tam jsou také herbivores těchto ryb, které se živí vegetace, semena a ořechy.

Zvířata Southern-America-Popis-a-rysy - Animal South-America-32

Na fotografii ryby piranha

Giant Arapaima Fish.

Podle vědců, vzhled této starověké ryby, živá fosilie, zůstal nezměněn miliony století. Samostatné jednotlivce, protože místní obyvatelé kontinentu zajišťují, dosáhnou čtyřmetrové délky a hmotnost je vypočtena 200 kg. Pravda, běžné kopie mají rozměrové velikosti, ale Arapaima je cenným polem.

Zvířata Southern-America - Popis-a-funkce - Animal South-America-33

Giant Arapaima Fish.

Elektrický úhoř

Nejnebezpečnější velká ryba, která má hmotnost až 40 kg, nalezené v mělkých řekách kontinentu a mít dostatek lidských obětí na svém účtu.

Úhoř je schopen emitovat elektrický náboj vysokého výkonu, ale krmí se pouze v malých rybách. Má tělo rozšířeného tvaru a má hladké, kryté váhy, kůži. Barevné ryby oranžové nebo hnědé.

Zvířata Jižní Amerika-popis-a-rysy - Animal-South-America-34

Ryby Electric Eel.

Agrias Claudine Butterfly.

Nejkrásnější motýl tropických lesů s rozsahem nasycenými barvami, jasnými křídly 8 cm. Tvar a kombinace odstínů závisí na poddruhu popsaných hmyzu, což je asi deset. Podívejte se na motýla není snadné, protože jsou zřídka nalezeny. Ještě obtížnější chytit takovou krásu.

Zvířata Southern-America-Popis-a-rysy - Animal-South-America-35

Agrias Claudine Butterfly.

Motýl Nymphalida.

Motýl s širokými křídly středních velikostí, jasných a štípacích barev. Spodní část je obvykle sloučena s prostředím na pozadí suchých listů. Tyto hmyz aktivně opytují kvetoucí rostliny. Jejich housenky krmí na bylinkách a listech.

Zvířata Southern-America-Popis-a-rysy - Animal-South-America-36

Motýl Nymphalida.

Ptactvo

Nandu.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Andský Condor.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Amazon Parrot.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Hyacint Ara.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Khholib.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Jižní American Garpia.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Red Ibis.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Zrzka drozd.

Goacin.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Hlavní slovanar.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Červené jídlo

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Khokhlah Arasar.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Karax.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Bažant

Fazán.

krocan

Indeyka.

Nithhvyvy pipry

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Toucan.

Tukan.

Trumpetista

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Sunny Heron.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Pastýř

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Avdotka.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Cobaty Runner.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Barevné BEKAS

bekas.

Kariam

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Kukačka

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Paraybe.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Magellan Gus.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Rusher Cool Cíl

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Krachok-Inca.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Pelikán

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Olusha.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Fregata

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Ekvádorský deštník pták

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Golyanny goat.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Pink Krugitsa.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Hmyz, plazi, hady

Leispolazes.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Brazilský putovní pavouk

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Macolate Viper.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Mravenec marikopa.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Černý Cayman.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Anakonda

Anakonda.

Orinoksky krokodýl

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Nobel.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Beetle Liliput.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Titica píšťalka

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Agrias Claudine Butterfly.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Motýl Nymphalida.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Ryba

Skat Manta.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Piranha.

Pirani.

Syncole Octopus.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Žralok

Akula-v-okeane

Americký Laman.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Amazonian Dolphin.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Giant Arapaima Fish.

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Elektrický úhoř

Zvířecí svět Jižní Ameriky - Seznam, zobrazení, popis a fotky

Obojživelníci (obojživelníci)

Blátivé obojživelníky

Beznogie.

Bezohledné obojživelníky jsou tropické obojživelníky, které jsou podobné velkým červům nebo kluzkým hadům. Nemají žádné končetiny, a někdy je těžké určit, kde je hlava, a kde je ocas. Jejich kůže je hladká a brilantní, šedá, hnědá, černá, oranžová nebo žlutá. Některé druhy jsou malé, váhy.

Většina jednotlivců žije v tunelech v podzemí. Tvrdý, tučný, špičatý lebka pomáhá těmto obojživelníkům kopat v měkkém blátě. Kvůli jejich podzemním životním stylu mají nízkou potřebu vidět nebo slyšet. Jejich oči jsou tedy malé u některých druhů nebo skrytých pod kůží, nebo lebka, jiné druhy vypadají jako tuberkul.

Zástupci následujících rodin žijí v Jižní Americe: Rhinatrematidae, Caeciliidae, Typhlonectidae, Sifonopidae, Dermophiidae.

Drzý

Drevolaz.Sny - Světlé a jedovaté představitelé oddělení vyučovaného v Jižní Americe

Existuje obrovská škála typů nepříznivých, z nichž každý je přizpůsoben životu ve svém jedinečném stanovišti, ať už je to chladné horské svahy, sténání pouště nebo tropické lesy. V závislosti na druhu, oni lze nalézt ve vodě, na Zemi nebo stromy a existují různé velikosti a barvy.

Drabky - rodina jedovatých žáby, ze třídy jsou zabaleny. Jsou známé pro jejich jasnou barvu, která zahrnuje následující kombinace barev: červená a černá, žlutá a zelená, oranžová a stříbrná, modrá a žlutá, zelená a černá, růžová a stříbrná. Jejich jasná barva není ukazatelem krásy, ale varování, že jsou jedovaté.

Jedná se o malé, pozemské, denní žáby, které žijí hlavně v padlých listech na lesní podestýlce, ale některé druhy obývání vysoko v lese nikdy nemůže jít dolů. Jejich vlasti je dešťové lesy v blízkosti řek nebo rybníků střední a Jižní Ameriky.

Jeden Tedolas může způsobit vážné otoky, nevolnost a paralýzu svalů. Pokud predátor přežije po vzniku takové žáby, bude si pamatovat svou chybu, a nebude se snažit zjistit něco takového v budoucnu. Nicméně, tam je jeden had, Leimadophis Epinefelus. který má imunitu pro otrávení žáby a krmení těchto drobných tvorů.

Plazi (plazi)

Anakonda

Anakonda.

Jméno Anacondu platí pro rodinu (Enectes) Ale nejčastěji používán k označení jednoho druhu, zelené nebo obyčejné Anacondy. Člen rodiny Falconium (Boidae) Zelená Anaconda z Jižní Ameriky je nejtěžším hadem na světě a má největší obvod v poměru k délce mezi všemi Serpets.

Zelená Anaconda, jako pravidlo, hnědá zelená, olivová nebo šedavě zelená barva s oválnými černými skvrnami. Bolívijská anaconda je podobná zelené, ale nachází se pouze v malé ploše Bolívie. Paraguayan Anaconda má kresbu skříní, sedel, skvrn a proužků (obvykle černá nebo tmavě hnědá) na žluté, zlaté hnědé nebo zelenavě žluté pozadí. Tmavě spatřená Anaconda je o stejné velikosti jako Paraguayan, a má velké tmavé skvrny.

Iguana

Iguana.

Iguanas patří mezi největší ještěrky žijící v Severní a Jižní Americe. Jejich ocas je asi polovina délky těla. Stejně jako ostatní plazi, Iguana, Cool, Egg-stojící zvířata s vynikající schopností přizpůsobit se životnímu prostředí. Typy Iguan se značně liší velikostí, barvou, chování a jejich bezpečnostní stav. Někteří druhy jako obyčejný iguana jsou docela četné, zatímco jiní jsou ohroženi zmizením.

Krocodýli

Orinokskij-Krokodil.

Chlazení, s hustou pokožkou a výhonou vejce, starobylé oddělení krokodýlů (Crocodilia) Někteří lidé jsou zděšeni a další obdiv, a možná obě pocity zároveň. Skutečností je, že zástupci oddělení krokodýlů - aligátoři, krokodýli, caily a gavals - jsou nesprávně pochopitelnou skupinou zvířat, z nichž většina čelí vážným ohrožením jejich stanoviště, a lidé jsou loví kvůli kůži. 23 druhů krokodýlů, 7 jsou pod hrozbou zmizení a téměř všichni jsou pod hrozbou zániku v určité části jejich rozsahu.

Vydali se asi před 230 miliony let, přežili dinosaury, ledové období a mnohem více, ale v průběhu času se téměř nemění. Zajímavé je, že krokodýli jsou více úzce spjaty s ptáky a dinosaury než většina živých plazů. Vědci dali krokodýli a aligátory v různých rodinách na základě klíčových rozdílů mezi nimi.

Orinoksky krokodýl - je největším plazem Jižní Ameriky, ale největší zvíře na kontinentu. Délka těla těchto plazů může dosáhnout více než 5 metrů a hmotnost asi 400 kg.

Ivory nebo Galapagos želva

Slonovaja-Cherepaha.

Galapagos želvy jsou největší pozemní želvy na světě, mezi nyní živé plazy. Muži mohou vážit více než 227 kg a průměrná hmotnost žen je asi 113 kg. Mají husté, silné nohy, aby odolaly tělesné hmotnosti, ale tráví spoustu času ležící ušetřit energii. Barva skořepiny světle hnědá. V různých populacích se skořápka děje dva druhy - klenuté a rastrované. Klenutá skořápka se nachází u jedinců žijících v horských oblastech s bujnými pastvinami. Saddle Shell umožňuje, aby želva byla lepší než Benthena, aby získala hubenou vegetaci vysoko nad zemí nebo vytáhněte krk, pro potravinové keře a kaktusy.

Pavouk ve tvaru pavouk

Pavouci

Pauki-postteady.

Pavouci mají špatnou slávu a inspirují strach mnoha lidí. Ale jen několik druhů je pro člověka nebezpečné a kousnout v případě, že cítíte nebezpečí. Pavouci nepatří do hmyzu kvůli určitým anatomickým rozdílům. Například pavouci mají dvě hlavní části těla: přenášená část se nazývá čelenka a zadní - nerozhodnuté břicho; Hmyz má tři části těla: hlavu, hrudník a břicho. Pavouci mají osm tlapek, zatímco hmyz je šest.

Drůbeží pavouci z rodiny Teraphosidae. Jsou mezi největšími pavouci na světě. Nacházejí se nejen v Jižní Americe, ale i pro další kontinenty, s výjimkou Antarktidy. Jejich strava je zcela rozmanitá a v rozporu s jeho jménem, ​​ne vždy krmí na masu ptáků. Všechny druhy mají jed, ale v různých číslech. Jeden není fatální pro dospělé a zdravý člověk, který nelze říci o malých dětech a lidech citlivých na to.

Scorpions.

Skorpion.

Scorpions patří k oddělení členovců. Dávají přednost horkým klimatickým podmínkám a vedou pozemský životní styl. Existuje asi 1750 typů scorpions, ale pouze 50 jsou nebezpečné pro lidi kvůli jedu. Šest končetin je připojeno k hlavám, z nichž čtyři jsou určeny pro pohyb.

Jedná se o vivo zvířata, míjí životním cyklem bez metamorfózy. Scorpions vedou noční život a jsou schopni rychle běžet. Dieta se skládá z hmyzu a ve tvaru pavouka. Jeden většiny druhů je neškodný, ale někteří jedinci jsou nebezpeční a mohou způsobit fatální výsledek, zejména pro děti.

Jižní Amerika Existují scorpions z následujících rodin: Buthidae, Chantidae, Scorpionidae, euscorpidae, hemiscorpiidae, botriuridae .

Sdílet v sociálních sítích:

Cena článek:

Načítání...

Strana 1 z 2

Jižní Amerika je bohatá na řadu rostlin a živočišných druhů. To je způsobeno především skutečností, že deštivé deštné pralesy jsou obsazeny většinou území, ve kterém existuje mnoho různých různých forem života v malých oblastech, z nichž mnohé ještě nebylo vedeno vědci. Kromě buržování deštných pralesů existují stepí v Jižní Americe, které zde se nazývá Pampa, jehličnaté a listnaté lesy. Všechny jsou na jih, v mírnějším klimatu.

Hlavní část tropických lesů Jižní Ameriky se nachází v povodí řeky Amazonky, pro kterou se tato oblast nazývá Amazonia. Vědci se domnívají, že amazonské lesy jsou "lehké" planety. Opravdu absorbují obrovské množství oxidu uhličitého a zvýrazňují hodně kyslíku, udržování rovnováhy těchto plynů v atmosféře Země.

Klima deštného pralesa je teplý a mokrý. Nikdy tady není zima. To vše přispívá k rychlému rozvoji flóry a fauny. Rostliny používají každý centimetr prostoru pro získání a projít slunci. Mnozí z nich se přizpůsobili žít na velkých stromech, s využitím jejich sudu a větví jako půdy. To jim umožňuje být blíže ke světlu.

V lesích Jižní Ameriky existuje mnoho zvířat a hmyzu, mezi nimiž najdete obrovské brouci a motýli. Vzhledem k jasnému světlé a mnoho lehkých oslnění, ptáků, motýlů a dokonce i mouchy musely být "oblékání" v neuvěřitelně pestré a světlé oblečení.

Jaguár

Jaguar je největší predátor Jižní Ameriky. Délka tělesa jaguarijního je až 2 m a hmotnost dosahuje 130 kg. To je blízký příbuzný afrického leoparda, jen silnější a hustější přídavek. Dokud nebude intenzivní využití mužem tropických lesů, Jaguars žili na území z Argentiny do Spojených států. Teď jsou to vzácná zvířata a vyskytují se pouze v neslyšících lesních místech.

Zvířata Jižní Amerika-Jaguar

Jaguars se snaží držet lesní nádrže, jsou dokonale plavat a vylézt na stromy. Stejně jako většina velkých koček žije a lovil sám. Prey je poddased a spěchal k ní z přepadení. Úlovce nespokojených, opic, velké hlodavců - cibilní, aniž by odmítl opic klesal na zemi.

Muž a samice se sbíhají spolu během období reprodukce. Po páření, muž okamžitě zmizí a poskytuje ženu o potomcích. Dříve byly Jaguary distribuovány po celé Jižní Americe, nyní jejich oblast je omezena na husté neprůchozí lesy a národní parky.

Batonenosets.

Bremenity jsou zvláštní savci, mohou být nalezeny pouze v americkém kontinentu. Nejmenší z armadusů je malé plastepos, nebo argentinské štíty, délka těla není více než 12-15 cm. Obří bitevní loď je největší z bitevní lodi dosahuje více než 1 m a hmotnost přibližně 50 kg.

Obří bitevní loď

Tato zvířata získala jejich jméno pro kostní skořápku, která je položena v kůži a slouží jako nástroj pasivní ochrany před predátory. Pohled shora Bone Shell Desky jsou pokryty rohem. Kruhová vlna má málo, pouze na břiše ano mezi deskami, které můžete zvážit vzácné paprsky. Proto v chladných oblastech kontinentu nejsou žádné rersights, jedná se o tepelně milující zvířata. Manželský obdélník je v Americe docela obyčejný. Jeho rozměry jsou malé, délka těla dosáhne půl metru a hmotnost 5-8 kg. V armádech jsou dlouhé drápy, 3-4 cm, takže při chůzi přední tlapky jsou založeny na jejich tipech. Běží dostatečně rychle.

Bremenity jsou vynikající farmy. V případě nebezpečí rychle, za pár minut, kopat díru a skrýt podzemí. Predator je obtížné chytit je pro chráněný zpět. Při útoku na brnění se snaží nejprve skrýt, obvykle rychle spalovat do země. Ale v extrémně případech se proměňují v husté míč, takže celé tělo je chráněno útulkem. Armadory v nonorahu a jsou aktivní v noci. Mají různé potraviny: žáby, ještěrky, šťavnaté ovoce a houby, ale nejvíce milované - termity. S pomocí dlouhých drápů je snadno zničeno fracthers. Mám pár nepřátel, bitevní loď není příliš citlivá na nebezpečí. Takže jsou často vybrány v noci na dálnici a dokonce i na světle světlometů neběží, pro které často platí život.

Obří murach.

V tropické části střední a Jižní Ameriky žijí zvláštní zvířata - Amply. Největší mezi nimi je gigantická zábavná. Tato zvířata přední části hlavy nepřiměřeně elongines a je podobností trubky. Ústa je tak malá, že jen tenký, dlouhý jazyk je načítání. Obří muzikály mají obrovský plochý ocas, který jsou pokryty dekou v klidu během odpočinku. Délka takové deky je téměř metr a šířka je 80 cm.

Zvíře Jižní Ameriky - Giant Agroo

Výrobky žijí v lesích a savanech. Většinu času se potulují při hledání potravy, převážně mravenců a termů. Hlavním nástrojem výroby hmyzu je jazyk - druh jemného orgánu. Je navlhčeno lepením slin a čerpá z úst, jako je krajka, více než 60 cm. Takový jazyk umožňuje hru dostat se na nejopodstatnější místa tváření bydlení. Chcete-li zničit nedobytné fracthery, pobavení používají silné přední tlapky vyzbrojené drápy. Tyto drápy se bojí jaguarů. V případě útoku dravce je pobavení schopna aplikovat hrozné, neléčivé rány. Pouze mladí, nezkušeni rizikovým útokem na hlavní mravenec. A jen jeden mladý z muraki se narodí, kterého nosí na zádech.

Těžký vlk

Grivistové vlci mají tenké těleso a dlouhé nohy, jeho hmotnost dosáhne 25 kg. S vysokým růstem se mohou podívat na kořist v Pampas a pobřežní nížiny, kde žijí.

Grivist Wolves krmí na malé savci, hmyz, ptáky, rostliny a ovoce. Žijí sami, setkávají se pouze během párování. Žena obvykle dává tři čtyři wcerway a roste je sám. Krásný a neobvyklý grivy vlk s červenou srstem, černou tváří, hřívou a tlapami zvanými liška na chůdách, a on opravdu vypadá jako liška.

Zvířata Jižní Amerika-těžký vlk

Ekonomický rozvoj okresů, kde žijí, a intenzivní vlci Hunt vedly k prudkému snížení jejich počtu. Za posledních sto let jsou neustále tlačeny další a dále na západ.

Tapír

Tapir Beasts jsou neobvyklé. Jsou těžké, těsné přidávání, s krátkými, silnými nohama a malým kufrem. Navenek připomínají prasata, ale jejich větší. Tlačná hmotnost TAPIROV dosáhne 300 kg. Tapir - příbuzní koní a nosorožců. S odkazem na oddělení nedarunkce.

Tapir zvířata Jižní Ameriky

Na mokřadech a keřů houšti Jižní Ameriky, prostý tapír žije. Tělo je namalováno v tmavě hnědé barvě. U mladých tapírov, žluté nebo načervenalé tělo s jasnými bílými pruhy nebo skvrny. Taková jemná barva je činí nepostřehnutelnými pro dravce. Tapyris výhradně pražení. Po celou noc tráví, vstupují do různých rostlin, hlavně vodních. Skvěle plovák a dostat vynikající části některých rostlin, se může ponořit na značnou hloubku. Žít sám nebo páry, snaží se jít do sekce sousedů. Tapirov je snadný, cítí se skvěle v zajetí.

Lama

V Andách, z lenoší na hranice věčného sněhu, procházející v nadmořské výšce 5 km, Live Live. Jedná se o domácí zvířata. Místní Indové zkrotili Lam dlouho před příchodem Španělů v Jižní Americe. Používají je jako balení zvířat a pro maso a vlnu. Lama je velmi vytrvalý: naloženo pohyblivou hmotností v desítkách kilogramů, jsou schopni jít chodit mnoho kilometrů bez odpočinku. Kromě toho jsou dokonale běží na horských pláních, rozvíjející se rychlost až 50 km / h.

Jižní American Lama.

Předky LAM jsou divoké guanaco, které jsou stále nalezené v Andách. Guanako nenáročný, krmivo o trávě a mechu, může pít i slanou vodu. Oblíbené okupace Guanaca - koupání v horských řekách. Jsou šťastní celé hodiny, které leží nebo stojí v chladném proudu. A plavat s velkým lovem a velmi dobře.

Indové jsou domestikovaní a alpaka, které jsou velmi podobné lam, jen méně velikosti a mají silnější a dlouhý vlněný kryt. Staly se, zřejmě i z Guanaka. Lama, Alpaca a příbuzní Guanako - velbloudí a patří k oddělení volání. Snadno se navzájem zkříkají a poskytují mnoho potomků.

Vicuna

Vicunya žije v nejzávažnějších hard-to-reable alpine (přes 4000 m) oblastí And. Patří do rodiny velbloudů a je dokonale přizpůsoben životu ve vysoké nadmořské výšce. Hustá srst spolehlivě chrání jeho chladný chlad a v silně rozlitém vzduchu se snadno dýchá kvůli skutečnosti, že její krev má dobře folted vlastnosti.

Vikuja z Jižní Ameriky

Vicuni žije se skupinami sestávajícími z jednoho muže, pár samic a jejich mladých. Zbývající muži jdou na nezávislé bakaláře. Krmení vicuni trávy a lišejník.

Capibara

Capybara nebo vodní pustýř, je největší ze všech hlodavců existujících na Zemi. Jeho tělo dosahuje délky více než metrů a váží asi 60 kg. Capibar žije, zpravidla, nedaleko od vody: v bažinatém terénu, v pobřežních oblastech řek, v lesích a rovinách Jižní Ameriky - od Panamy do Argentiny.

Capybara nebo voda quirk

V sezóně jsou suché capibars shromažďovány skupinami 100 a více jednotlivců v blízkosti rezervoárů. Obvykle žijí v malých rodinách (od 10 do 40 zvířat), skládající se z dominantních mužů a žen s mladými. Zbývající muži žijí odděleně a často se stávají oběťmi jaguarů a anacond. Predátory, kteří je zvyšují kolem nebo uvnitř nádržek, jsou často napadeni kapibles, kde se Capibars přicházejí opít. Krmte zvířata trávou a vodními rostlinami.

Katoy.

Na vysokých stromech v deštných pralesech Jižní Ameriky žije mnoho různých opic. Nejčastěji jsou kabáty. Letat se k větvím se silnými ocasy, skákat z jednoho stromu do druhého. Existují čtyři typy těchto opic. Většina z nich je černá nebo tmavě hnědá.

Cate opice z Jižní Ameriky

V podstatě krmí na ovoce, semena, květinách, ale může být hmyz a ptačí vejce. Živé kabáty s poměrně velkými komunitami, které jsou často rozděleny do skupin v posteli. Tyto opice jsou velmi mobilní, jsou chytré akrobaty a patří k nejběžnějším typům opic Jižní Ameriky.

Piranha.

Pirani ryby Jižní Amerika

Piranhas, pravděpodobně nejslavnější ryby Jižní Ameriky, těší špatně slávu kvůli jejich lásce k čerstvému ​​masu. Jsou to lovecké skupiny, bleskově útočí na zvíře, setkání na cestě a okamžitě ho roztrhněte do částí. Dovolují vše, co se setkávají, dokonce vyhlazují.

Některé typy pirandů mají délku 30 cm, ale většina z nich je mnohem menší. Doposud existují prakticky neznámé případy, kdy by Piranhové zaútočili na osobu, ale představují větší nebezpečí pro hospodářská zvířata, procházející řeku. Zvláště ochotně berou jako mladí volavky, kteří omylem vypadnou z hnízda do řeky.

Morpho

Jihoamerický Morphho motýl

Tyto motýli, číslování asi 80 druhů, pravděpodobně nejkrásnější obyvatele lesů Amazon Lowland. Jsou velmi velké, rozsah jejich křídel může dosáhnout 20 cm. Mohou být nalezeny v Mexiku na Jižní Brazílii. Horní strana křídel mužů maloval, jako pravidlo, ve světle modré barvě, ale možná žlutá a hnědá. Jejich úžasná barva přilákala pozornost mnoha sběratelů, tolik jejich obyvatel byla vyhlazena. Nyní v mnoha zemích, tyto Morphho motýli jsou chráněni.

Řeka Dolphin.

Řeka Dolphin.

Řeky Amazon a Orinoco žijí největší sladkovodní delfíny na světě. Jejich délka je asi 2,7 m, a samci jsou poněkud větší než samice. Když se vznáší v blátivých vodách Amazonů, delfíni prakticky nepotřebují vizi, ale mají extrémně vyvinutý echolokační systém. Posílají signály v ultrazvukovém rozsahu, které se odráží od objektů, vrátil se zpět. Řeka Dolphins Capture Echo, tedy objevují kořist a chytit ji s zuby.

Ant-Leafes.

Mravenec volný čas od Jižní Ameriky

V tropických lesích Ameriky jsou mravenci, z nichž barva se stane od oranžové až červené. Zajišťují obrovské obydlí pod zemí, vstříctí až milion mravenců. Mravenci kopat v zemi hluboké díry a položit ho kousky žvýkaných listů. Na této rostlině "půda" roste speciální houba, což je jediné jídlo pro mravence. Dělníci mravenci vykládají listy na stromech a keře a, jako by deštníky (tedy jsou nazývány "deštník" mravenci), nesou na sebe v obydlí. Za jeden den může skupina těchto mravenců zcela zbavit stromu listů. Zatímco pracující mravenci odřízli kousky listů, větší mravenci - vojáci je chránit před útoky parazitů a dravců, v jehož stravě vstupují.

Anakonda

Mezi hadi největší lze nazvat jihoamerickým porážkou - Anaconda. Jeho délka dosáhne 11 m. Existují údaje o větších anacondes, ale jsou získány při měření kůže zabitého hada, které se snadno vytáhnou, takže nemůžete být považováni za naprosto spolehlivé.

Jowan American Anaconda.

Anaconda - voda fouká. Většina života, kterou utratí v řekách a bažinatých místech, zřídka se plazí na zemi. Bez jedovatých zubů zabijí fouká obětování, kňučování a stlačení.

Anaconda float dokonale a ponořte se pod vodou několik minut. Krmili svou kořist - a krmí hlodavci, malé kopyty a ptáky - anaconds leží a utopili hlavu z vody. Její oběť jsou neomylné bestie, kteří přišli do vody, nebo odpočívají ptáky na vodě. Také deftly anaconds může chytit ryby. Byly to případy, kdy velké hadi napadli osobu. Jeho podpora bude absorbovat úplně. Velká obětování hada digestrované po dlouhou dobu, obvykle schovávanou v odlehlém místě. Anactiony pokládáním vajec nebo vejce: když se narodí vejce v těle žen a narodí se vejce. Obvykle jedna žena přináší 30-40 mladých. Smíšené indiány loví anacond pro chutné maso, tuk a cennou kůži.

Viz také: Zvířata Severní Ameriky

Jižní Amerika má délku 7 500 km zahrnuje obec Andešů, Amazon Lowland mezi brazilský a Gwianky Pallatorem, Galapagos ostrovy, řeky, vodopády.

V Jižní Americe šest klimatických pásů. Pro větší část tropického klimatu . Příznivé přírodní podmínky tvořily bohaté zvířecí a zeleninový svět na kontinentu! Někteří zástupci flóry a fauny Jižní Ameriky jsou jedineční a žádné větší lidé.

Ve mokrém deštném pralese živě sladkovodní jedovaté hady a ještěrky, anakonda, opice-hračky a opice pavouka. Na kontinentu je mnoho ptáků, zejména kolibříků, papoušek ara a další světlé ptáky.

V savanpy a stepí se hlodavci zpracovávají (tuko-tuco, nutria, bažina bažina), predátory (puma, ocelot). Fliminy Pampa, Magellanov Fox, těžký vlk je běžný po celé Jižní Americe. A jaké jsou nejznámější zástupci fauny obývání na kontinentu?

Puma je hlavní dravec, zástupce rodiny koček. Délka zvířecího tělesa je 100-200 cm. Hmotnost - 800-100 kg. Větší Puma Jaguar, Leo a tygr .

Kočičí mláďata se narodí, první rok života Skvrny zmizí, a zvíře se stává monofonním. Mléko Puma je 6krát mastná kráva.

To je zajímavé! Polární rovina je schopna vyvíjet rychlost až 65 km / h, ale rychle se unaví a v případě Chase se snaží rychle vylézt na strom.

Pummas se přizpůsobit všem přírodním podmínkám: žít v horách, jehličnatých, deštný prales. Jejich oblast omezuje pouze nepřítomnost potravin a azylu. Nalil puma výhradně krmení živočišného původu. Snaha o puma pro extrakci 82% končí pozitivním výsledkem.

Kočka je aktivní a noc a noc. Čas bdělosti a lov závisí na hladu. Zvíře snadno stoupá na stromech a skalách při hledání těžby, snadno klikly k horskému terénu.

A také pomas může purrab jako domácí kočky.

Jaguar - dravý savec rodu Panther. Externě vypadá jako leopard, ale je to mnohem větší.

Hlavními zvířaty jsou tropické a horské lesy, pobřeží oceánu (tam kočka najde míče vajec).

To je zajímavé! Jaguars jsou schopni extrahovat potraviny ve vodě, stejně jako dokonale plavat a potápět se.

Jaguars - nemají rádi invazi osobního prostoru a jsou hrozné pro zástupce jiného kočičí. Proto území na jednom zvířetech se pohybuje od 25 do 50 metrů čtverečních. km.

Dávka jaguarů zahrnuje vodní ptactvo, hady, hlodavců, opic, opossums, hospodářských zvířat.

Důležité! Jaguar - zvíře je neagresivní ve vztahu k člověku. Může sledovat lidi v lese ze zvědavosti, neútočí. Ačkoli občas jsou případy a útoky.

Bodový medvěd

Bodový medvěd - dravý savec. Jediný zástupce medvědí mizí v Jižní Americe . Růst - 150-180 cm, hmotnost - 70-140 kg.

Zvíře přebývá v horských lesích svahu Andy, na otevřených loukách a v Savannah.

Bodové medvědy nejsou plně studovány, protože jsou na pokraji zániku. Je známo, že zvíře nespadá do hibernace a je býložravec - krmí hlavně výhonou, ovoce, kukuřičných plodin a oddenků.

Bod nesou klidný. Maximum - váhá na nenarozeného hosta a zanechává území.

Darwinovskaya Lisitsa.

Darwinovskaya Lisitsa.

У Darwinian Lisiza. Kožešinová tmavě šedá s načervenalé oblasti na hlavě a obličej. Zvíře není spárováno s jinými představiteli druhu. Je menší velikost a malované tmavší. Jeho nohy jsou kratší než nohy kontinentálního druhu. Hmotnost lišky je 2-4 kg, což je podstatně nižší než hmotnost lišky Jižní Ameriky, která váží od 5 do 10 kg.

Darwinian Fox je typický lesní zvíře obývající v jižní, mírné mokré džungli. Vítá jeden životní styl. Aktivní, především v soumraku a předurčených hodinách. Je poháněn hmyzem, malými savci, ptáky, obojživelníky, bobule a padalky.

Na ostrově Chiloe, 200 životů a na kontinentu méně než 50 zvířat. Pohled je klasifikován jako zaniklý. Zničení lesů kolem národního parku a psů, které převádějí infekce a útočné lišky jsou hlavními příčinami nízké populace.

Capibara

Délka těla dospělé pohotovosti dosáhne 1-1,35 m, výška v kohoutku - 50-60 cm. Muži váží 34-63 kg a samice - 36-65,5 kg (měření jsou vyráběny ve venezuelské lianosu). Samice, zpravidla větší muži.

Tento obrovský hlodavec je mastné zvíře s podlouhlým tělem, pokrytým tuhou lochmatickou vlnou z pöstroy hnědého zbarvení. Přední tlapky v capybaras jsou delší než zadní, masivní záblesky nemá ocas, a proto má vždy takový pohled, jako by se chystá sednout. Má velké tlapky s širokými punkovanými prsty a drápy na předních tlapách, krátké a hloupé, překvapivě podobají miniaturní kopyti. Je to velmi aristokratický: jeho plochá široká hlava a hloupá, téměř čtvercová tlama má spokojený a patronát výraz, který dává svou podobnost s promyšleným lvem. Na zemi se Capybara pohybuje charakteristickou šokující chůze nebo skočí tryskem na cval, plave ve vodě a ponoří se s ohromující lehkostí a hbitostí.

Capibara je flegmatický dobromyslný vegetarián, bez světlých individuálních rysů, které jsou v jeho příbuzných, ale tento nedostatek je doplněn klidným a přátelským temperamentem.

Capibars - veřejná zvířata žijící ve skupinách po 10-20 osob. Skupiny se skládají z dominantního muže, několika dospělých samic (s jejich vnitřní hierarchií), mláďat a podřízenými muži, kteří jsou na periferii skupiny. 5-10% Capybar, hlavně muži, žijí sami. Dominantní muž často vylučuje ze skupiny samoobslužných konkurentů. Než suchý terén, tím větší skupina; V suchu kolem nádrží se někdy hromadí až několik set jednotlivců. Herd Capybar v průměru zaujímá plochu asi 10 hektarů, většinu času však na spiknutí méně než 1 hektar. Místo se zhroutí sekrece nosních a análních žláz; Konflikty byly zaznamenány mezi jeho konstantními obyvateli a mimozemšťany.

To je zajímavé! Asi před 300 lety katolická církev ošetřila Capybar k rybám. Byl tedy odstraněn zákaz použití kapybarového masa během příspěvku.

Zároveň Wolf - dravý zástupce rodiny pro domácí zvířata. Má neobvyklý vzhled, jako více na lišce, než na vlka. Zvířecí postižené velikosti částí těla: stručný torzo - 120-130 cm, nohy jsou velmi dlouhé - 75-85 cm, vysoké uši a krátký ocas. Wolf Hmotnost - 20-25 kg.

Zvíře lze nalézt v Savannah, na travnatém a keřových pláních. Ve stravě bestie jsou potraviny živočišného a rostlinného původu: malých hlodavců, ptáků, plazů, banány, Guava.

Grivist Wolves Monoga: Vyberte si pár pro život.

Kočka Joffwru.

Kočka Joffwru.

Ve velikosti, kočičí Joffroy odpovídá domácí kočce. Jeho délka je 60 cm a délka ocasu je dalších 30 cm. Hlavní barva vlny je šedá nebo nažloutlá-hnědá a první fenotyp se nachází hlavně na jihu oblasti, a druhá je na severu . Vlna pokrytá malými černými skvrnami. Často je pozorován melanismus (zcela černé jedince).

Joffwrův kočka žije v jižní části kontinentu, její oblast se rozšiřuje od Bolívie a jižně od Brazílie do Patagonie. Nachází se výhradně východně od And. Výhodnými stanovištím je lesy a lesní step.

Zhets a hlodavci zahrnují Zaiters a hlodavce. Vzhledem k tomu, že často loví na ryby ve vodě, je také nazývána "Cat-Fisherman" v Jižní Americe. Ve vědecké terminologii však tento název odkazuje na jiný vzhled (viz kat-rybář). Kočka Joffroa je aktivní v noci, a odpoledne spí na stromech.

Smíchejte kočku Joffroy s domácí kočkou volal safari kočka. Je však známo, že to není tak snadné získat tento mix. Kočka Joffwru, která žila v zoo města Luplu, zabil všechny muže domácí kočky, která se ukázala být v kleci. Všechny pokusy o potomci od ní a domácí kočky byly neplodné.

Vlna tohoto druhu byla dlouhodobě oceňována při výrobě kožichů. Vzhledem k tomu, že v důsledku skutečnosti, že Joffroyova kočka byla v naší době extrémně vzácná a je pod vážnou hrozbou pro zmizení, byla uvedena ve Washingtonské úmluvě o ochraně přírody a veškerý obchod s ním spojenými nebo vyrobenými ze svých výrobků dnes je zakázáno. Rok před vstupem této úmluvy v platnost, více než 5 000 osob byl obdržel na trh, což představovalo jednu desetinu celkové populace.

Devět široký brnění

Sada v lesích a keřů ze severní Argentiny severu do Mexika a západně do And. Za posledních sto let se usadil z Mexika na jih Spojených států a dosáhl Floridy, Texasu, Louisiana a Oklahoma. Délka jeho těla je 40-50 cm, ocas je od 25 do 40 cm a tělesná hmotnost je asi 6 kg.

Otvory v rootech v břehu potoků a řek jsou vždy blízko stromů a keřů. Taková nora je přímý pohyb, který někdy vede 2-3 lázium o průměru 15-20 cm, až 7 m dlouhý. Zásuvková komora na konci otvoru je lemován suchým listí a trávou. Tento vrh, obzvláště po deštích, zvíře se často mění a vyhodí ze starého, takže se staví přístavní listy hromadí. V horkých dnech, Aradiole opustí Nurrou jen večer; V chladném počasí hledám jídlo v odpoledních hodinách.

Pro drápy armádorů, ani asfalt není překážkou - pocit nebezpečí, bleskově svítí horní pevnou povlakovou vrstvu silnice a rychle se pod ním pohřbila.

Vychází z díry, sniffs, držel ostrý obličej na samotném Země. Pohybující se zigzagy, to jde kolem jednoho kilometru za hodinu, zastavení v každém kroku k kopci červa nebo hmyzu, který hluboký v hloubce až 20 cm. Pokud je bitevní loď sledována, jde z kroku semen na cval a snaží se uniknout v nouru, odkud jeho není tak snadné extrahovat. V díře je bitevní loď povzbuzena skořápkou a tlapkami a je těžké pochopit svůj kluzký kuželový ocas.

Obyčejní nepřátelé bitevní lodi - vlk, kojot, puma, stejně jako psi, muž a auta; Hodně bitevní lodí umírá v noci na silnicích pod koly strojů.

Bremenity mohou chodit pod vodou. Mají velmi nízkou potřebu jehly a mohou zpozdit své dýchání po dobu 6 minut, udržet vzduch v průdušnici a bronchi.

Délka těla předků bitevní lodi dosáhla 3 metry. Z jejich skořápce, domorodých lidí Jižní Ameriky, zvládl střechy pro chaty. Ukázalo se, že je to zvláštní trvanlivé dlaždice.

Na úpatí Andes šíří mokré tropické lesy. Při podšívání hory, listnaté a jehličnaté lesy nahrazují keři a rozpadem. Zde, v nadmořské výšce 3500-5000 m nad mořem a Graze Lama - savec z rodiny velbloudu .

Při vzhledu je lam hodně společného s velbloudy. Hlava je drobná, uši jsou vysoce špičaté, vlna střední délky je měkká špička.

Zvíře zkrocené před 4000 lety Indy centrálních Andů (peří peru). Používá se na tento den pro přepravu nákladu hornatými lokalitami, kde nemůže stoupat žádná doprava .

Odvolání pouze dospělých mužů. Pokud je zatížení příliš těžké, LAMA se nedotýká. Při pokusu o potrestání - pozemek v chartě.

Nosechs.

Hrubý je savec rodina mýval. Jeho název přijaté z pohybujícího se kufru vytvořeného horním rtem a prodlouženým nosem . Délka těla s ocasem - 1-1,5 m, hmotnost - 10-11 kg.

Nosy jsou distribuovány téměř v celé jižní Americe. Obývají deštné pralesy, pouště. Zvíře je úspěšně zkrotěno lidmi, může být mazlíčka.

Ruský antropolog Stanislav Drobyshevsky nazvaný řádek "Ideální kandidáty na inteligenci" Vzhledem k zalesněnému životnímu stylu, sociálních a rozvinutých končetinách.

Alpaca - parket zvířecí rodina velblouda, domácí před 6000 lety . Růst - až 1 m, hmotnost - asi 70 kg.

Většina Alpaka žije v peruánských Andách v nadmořské výšce 4000-5000 m nad mořem.

Zvíře má dlouhou tepelnou vlnu (po stranách 15-20 cm dlouhá). Z jejích přikrývek, teplé oblečení. Hodnotný materiál má léčivé vlastnosti ovčí vlny, zatímco je teplejší do vlnových časů.

Alpaca je zvídavý, ale buggy se bojí dotýkat rukou. Má klidnou náladu a nikdy nevytržiku lidí - pouze v boji za jídlo.

Krokodýl - plaz, odkazuje na oddělení vodních obratlovců. Jedná se o studené krvavé zvíře, jejichž tělesná teplota závisí na teplotě vnějšího prostředí. Z té doby živých zástupců flóry nejbližší příbuzní krokodýla - ptáci .

Délka plazů - 2-8 m.

Krokodýli žijí hlavně v čerstvých zásobnících. Většina dne strávit ve vodě, jen v časných ranních hodinách nebo večer jdou do země "zahřát" . Krokodýli milují teplo, žijí při teplotě 32-35 ° C. Teplota je pod 20 ° C smrtelníkem na zvíře.

Krokodýli se pohybují s ocasem a jsou schopni vyvíjet rychlost až 17 km za hodinu.

Na rozdíl od myšlenek, ne všechny krokodýly jsou nebezpečné pro osobu. Některé druhy (například gavuals) nikdy neútočí na lidi.

Snake - plazi z oddělení šupinaté. V Jižní Americe žije Bushmaister. - smrtelně jedovatý had, Východní kosočtverec Roddashchik. , Coral Aspid. , Létající Snake. , Stínění vody atd.

Všechny hady jsou dravci. Krmení páteře a bezobratlých. Neyovy plazi polykání výroby Životní buď trpí a stlačují čelisti, lisované proti zemi. Jedovatý - zabít oběť, dát do těla těla.

Při hledání těžby hada použijte vůni: používají rozdělený jazyk pro sběr částic půdy, vzduchu, vody a přenášet je, aby analyzoval chemické složení do ústní dutiny. Tato metoda umožňuje odhalit výrobu a určit jeho umístění.

Želva - reprezentující odmítnutí plazů. To přebývá tropickými a mírnými klimatickými zónami, žije ve vodě a na zemi. Má tvrdý plášť, který chrání plaz z nepřátel, pevný zobák pro zamračení potravy. Želvy nemají zuby, ale na zobáku jsou pevné frézy. V dravých druzích jsou velmi ostré, takže slouží noži pro řezání výroby.

Velikost a hmotnost želvy závisí na typu. Největší zástupci formy jsou kožovité želvy. Délka jejich skořápce může dosáhnout 2,5 m, rychlost přední ztráty je 2,5 m, hmotnost je až 900 kg. Milník je Capskaya popraskaná želva. Délka jejího tělesa - 11 cm, hmotnost - 240 g.

Ještěrky - plazi od odmítnutí plazů. Pohled je běžný po celém kontinentu.

Existují ještěrky s vyvinutými končetinami a bez zodpovědných. Nahý velmi snadno zmatený s hady - pouze zkušený biolog je může rozlišovat.

Většina ještěrek jsou dravci: krmivo na měkkýši, žáby, ptáky a malých savců. Někdy zapadají velká zvířata - divoká prasata, jelena.

Některé typy ještěrek jsou pečení (Iguanovy, scintim). Jedí maso zralého ovoce, listy, květy.

Video

Zdroje

Добавить комментарий